over mij

Powderbrows PMU Roosendaal behandeling
Infralash eyeliner pmu
Powderbrows pmu roosendaal

Welkom!

Welkom, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Nathalie Schijven – de Fretes, getrouwd met Rob en samen hebben wij twee mooie dochters. Geboren en getogen in de stad Groningen, maar nu al heel wat jaartjes woonachtig in Roosendaal.

Toen onze meiden ongeveer 7 maanden oud waren (2013), heb ik besloten om iets voor mezelf te beginnen. Met een diploma van de hotelschool was een eigen salon niet het meest logische, maar dit was wel waar ik me al jaren in interesseerde. En zo begon ik mijn eigen wimpersalon aan huis onder de naam My-Lash Roosendaal. Dit combineerde ik met mijn parttime-baan en ons gezin met twee kleine baby’tjes. Nog geen jaar later besloot ik om volledig voor mijn salon te gaan en mijn parttime-baan op te zeggen.

Sinds 2013 heb ik heel wat trainingen en masterclasses gevolgd (op het gebied van wimpers en wenkbrauwen), nationaal maar ook internationaal. In 2016 heb ik zelfs meegedaan aan de Lash World Cup in Amsterdam! Daar werd ik in de categorie Russian Volume, category Master nummer 8 van de in totaal 25 voornamelijk internationale deelnemers (en nummer 2 van álle Nederlandse deelnemers in mijn categorie). Een hele mooie ervaring om een keer meegemaakt te hebben.

Ook heb ik jaren ervaring in het geven van trainingen op het gebied van wimperextensions. Ik heb dit namens een groot Nederlands wimpermerk mogen doen en later ben ik dit ook voor mezelf gaan doen. Heel af en toe geef ik nog trainingen, maar dat is echt op één hand te tellen omdat ik momenteel de focus meer op het PMU wil gaan leggen.

Zoals ik al eerder benoemde, heb ik door de jaren heen heel wat trainingen en masterclasses met succes afgerond. Hieronder de belangrijkste diploma’s/certificaten:

2013
– One by One wimperextensions
2014
– Hollywood 3D Lashes
– Brow Art
2015
– Advanced Technique of Russian Volume eyelash extensions by Lady Lash Training Academy
2016
– Lash Lifting
– Advanced Volume Training
– Volume Masterclass – Advanced eyelash extensions course by Starlash Academy & Diamond Lashes
– Make-up Artist & Hair, DE Visagieschool
2017
– Microblading
2018
– Lycon Wax Training – Level 1
2020
– Powderbrows by Phi Academy
2021
– Infralash by AVpmu
– Masterclass Powderbrows by AVpmu
– Masterclass Soft Ombre Powderbrows by Brows by Ellis

Ik zou het super tof vinden om jou een keer te mogen verwelkomen in mijn salon! Heb je vragen of wil je meer informatie over een behandeling? Stuur mij dan gerust een e-mail of vul het contactformulier in op mijn website.

Liefs,
Nathalie